Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat, luni, că Şerban Huidu le-a explicat medicilor că accidentul s-a petrecut în condiţiile în care "din cauza modificărilor climaterice" nu a mai putut controla maşina.

4826 afișări
Imaginea articolului Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

"Ne-a spus că din cauza modificărilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şi şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Şoferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp.

De asemenea, un bărbat de 57 de ani, Ion Garbiş, din municipiul Braşov, care se afla tot în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens, a fost grav rănit, fiind internat în comă indusă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. Luni dimineaţă, bărbatul a murit.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la spital, duminică seară fiind externaţi copiii.

În prezent, la Spitalul Judeţean Braşov se mai află Huidu, soţia sa şi bona copiilor acestora. cei trei urmează să fie transferaţi, luni, cu ambulanţe, la Spitalul Universitar din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici