Ialomiţa: Percheziţii la Poliţia Ţăndărei, într-un dosar de luare de mită şi fals intelectual

Procurorii fac, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediul Poliţiei oraşului Ţăndărei şi la şase domicilii, într-un dosar în care trei poliţişti sunt suspectaţi de luare de mită şi fals intelectual, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţi ai Parchetului Tribunalului Ialomiţa.

553 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Percheziţii la Poliţia Ţăndărei, într-un dosar de luare de mită şi fals intelectual

Ialomiţa: Percheziţii la Poliţia Ţăndărei, într-un dosar de luare de mită şi fals intelectual (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Sursele citate au precizat că cei trei poliţişti au calitatea de "posibili suspecţi", în dosarul instrumentat de Parchetul Tribunalului Ialomiţa.

Anchetatorii au mandate de aducere şi pentru alte zece persoane, care urmează să fie audiate în dosarul ce vizează fapte de luare de mită şi fals intelectual.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici