Imaginea zilei: Scholz, Macron şi Draghi, în trenul spre Ucraina

Kievul este vizitat astăzi de 3 mari lideri europeni.

4902 afișări
Imaginea articolului Imaginea zilei: Scholz, Macron şi Draghi, în trenul spre Ucraina

Imaginea zilei: Scholz, Macron şi Draghi, în trenul spre Ucraina

Europa dă un nou impuls Ucrainei în lupta sa contra Rusiei, arătându-şi ataşamentul faţă de cauza Kievului. Italianul Draghi, germanul Scholz şi francezul Macron au călătorit miercuri noapte în Ucraina.

Mario Draghi, Emmanuel Macron şi Olaf Scholz, adică premierul italian, preşedintele francez şi cancelarul german au ajuns în Kiev cu trenul, urmând o rută blindată cu destinaţie din Medika, un oraş polonez de la graniţă.

În timpul nopţii, cei 3 au purtat o lungă conversaţie, în vederea întâlnirii cu şeful Ucrainei. Pe masă, liderii continentali au câte un pahar cu apă şi telefoane mobile.

Scopul vizitei este de a aduce „un mesaj de unitate şi coeziune deplină a ţărilor UE” în ​​condamnarea Rusiei şi în ajutorul Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici