Imagini şocante: Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un autocar - VIDEO

O tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna dâmboviţeană Brezoaiele, a fost transportată în stare gravă la spital, marţi, după ce a fost lovită de un autobuz de transport persoane pe o trecere de pietoni din oraşul Răcari.

6135 afișări
Imaginea articolului Imagini şocante: Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un autocar - VIDEO

Imagini şocante: Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un autocar - VIDEO

Accidentul a avut loc pe DN 71 Bâldana - Târgovişte, în faţa sediului Primăriei din Răcari, unde tânăra venise să îşi schimbe buletinul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, tânăra a fost lovită grav la cap, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă acordându-i primul ajutor. Ulterior, victima a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

"Victima s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni, fiind acroşată de un autobuz condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa. Autovehiculul se deplasa dinspre Târgovişte spre Bucureşti. Mijlocul de transport apaţine unei firme din Capitală, iar şoferul a fost testat constatându-se că nu a consumat băutri alcoolice. În urma accidentului, o tânără de 26 de ani a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Video Stirileprotv.ro

Din primele cercetări rezultă că tânăra venise de la Brezoaiele la Răcari cu maşina, împreună cu tatăl său. După ce tatăl tinerei a traversat trecerea de pietoni, fata a încuiat maşina şi a luat o mapă cu acte, încercând să ajungă în cealaltă parte a drumului. Tânăra a fost lovită de autobuz şi aruncată în aer aproape cinci metri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, şoferul fiind cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici