Impact mortal pe DN15: Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a pătruns pe contrasens. FOTO

Două persoane au murit şi alta a fost rănită, miercuri, după ce un şofer a pătruns pe contrasens în zona localităţii Luncani, judeţul Cluj.

2855 afișări
Imaginea articolului Impact mortal pe DN15: Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a pătruns pe contrasens. FOTO

Impact mortal pe DN15: Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 15 Luduş – Câmpia Turzii, în zona localităţii Luncani, judeţul Cluj, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.

În urma impactului, două persoane au murit şi o alta a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii clujeni spun că cele două persoane care au murit erau în maşina care a pătruns pe contrasens.

IPJ a precizat ulterior că accidentul s-a produs în condiţiile în care un şofer în vârstă de 30 de ani din Bogata, judeţul Mureş, în timp ce conducea o maşină cu volan pe dreapta, nu ar fi apreciat bine poziţia sa pe banda de circulaţie şi a pătruns pe sensul opus, ciocnindu-se cu o autoutilitară condusă de un bărbat din Biharia, judeţul Bihor.

Cei doi bărbaţi morţi aveau 37 şi 47 ani şi erau din Sânger, judeţul Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cluj,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici