Impozitul pentru maşini electrice şi hibrid va scădea în Bucureşti de la 50% la 5%

Posesorii de maşini electrice şi hibrid vor plăti impozit de 5% faţă de 50% cât achită în prezent, potrivit unui amendament adoptat luni seară în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

1231 afișări
Imaginea articolului Impozitul pentru maşini electrice şi hibrid va scădea în Bucureşti de la 50% la 5%

Impozitul pentru maşini electrice şi hibrid va scădea în Bucureşti de la 50% la 5% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Consilierii generali au adoptat un amendament la proiectul privind privind stabilirea nivelurilor imozitelor şi taxelor locale în 2012 în Capitală.

Potrivit acestui amendament, scutirea de la plata impozitelor pentru maşinile hibrid şi electrice a crescut de la 50% cât este în prezent la 95%. Astfel, nivelul impozitului va fi de 5%.

În 2012 vor fi păstrate aceleaşi impozitele şi taxe precum cele plătite în acest an, cu excepţia clădirilor care nu au fost reevaluate în ultimii trei ani anteriori anului fiscal de referinţă, potrivit proiectului adoptat luni seară, în CGMB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici