Imunitatea parlamentară nu-i protejează. Cine sunt miniştrii lui Orban infectaţi cu COVID-19

  • Violeta Alexandru a anunţat pe pagina de ei Facebook că a fost infectată cu COVID-19
  • Violeta Alexandrui este al treilea ministru din cabinetul Orban, depistat cu SARS-CoV-2
  • La începutul lunii trecute, Miniştrii Transporturilor şi Economiei au fost testaţi pozitiv.
913 afișări
Imaginea articolului Imunitatea parlamentară nu-i protejează. Cine sunt miniştrii lui Orban infectaţi cu COVID-19

Miniştrii lui Orban, infectaţi cu COVID-19

Chiar dacă au imunitate (parlamentară - sic!), parlamentarii nu au scăpat de coronavirus. Violeta Alexandru este cel de-al treilea ministru din cabinetul lui Orban, infectat cu COVID-19.

Ministrul Muncii a anunţat pe pagina ei de Facebook că a fost testată pozitiv cu Sars COV 2. Violeta Alexandru spune că are o formă uşoară, motiv pentru care va continua să lucreze de acasă şi nu va neglija problemele ministerului pe care îl conduce.

 

Am atât de multă treabă (şi îmi şi place ceea ce fac) încât, chiar şi cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid,...

Publicată de Violeta Alexandru pe Joi, 19 noiembrie 2020

 

La începutul lunii trecute şi Lucian Bode a fost depistat cu Coronavirus. Ministrul Transporturilor a spus că nu a prezentat simptome specifice, însă a urmat toţi paşii pentru a se trata.

Tot la începutul lunii noiembrie, Ministrul Economiei a confirmat că are COVID-19. Într-o postare pe pagina lui de Facebook, Virgil Popescu a spus că simptomele nu au fost grave, iar apropiaţii au fost în siguranţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici