În Pasul Tihuţa a nins. Drumarii au intervenit cu 40 de tone de antiderapant

Drumarii au fost obligaţi să intervină, în noaptea de joi spre vineri, cu 40 de tone de material antiderapant pe DN 17, în Pasul Tihuţa, pentru a fluidiza traficul rutier fiindcă în zonă a nins, iar zăpada s-a depus într-un strat de doi centimetri.

37 afișări
Imaginea articolului În Pasul Tihuţa a nins. Drumarii au intervenit cu 40 de tone de antiderapant

În Pasul Tihuţa a nins. Drumarii au intervenit cu 40 de tone de antiderapant (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Şeful Districtului Piatra Fântânele de la Drumurile Naţionale, Vasile Curtean, a declarat, vineri, că trei utilaje au acţionat toată noaptea să cureţe drumul, pe şosea fiind împrăştiate 40 de tone de antiderapant. Nu au fost însă probleme de circulaţie.

Reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Bistriţa-Năsăud au anunţat, vineri dimineaţă, că cel mai mult a nins la Piatra Fântânele, unde stratul de zăpadă măsoară doi centimetri. De altfel, în zonă au fost şi minus 2,8 grade Celsius în cursul nopţii, minima fiind înregistrată la Anieş, localitate de la polaele Munţilor Rodnei, unde s-au înregistrat minus 4 grade Celsius. La Valea Străjii, zăpada măsoară un centimetru, ca şi la Miţa, în zona lacului de acumulare de la Colibiţa. De altfel, în aceste zone, ca şi la Bistriţa, mercurul termometrelor a indicat temperaturi negative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici