Inaugurare pe Centura Capitalei. Traficul rutier se deschide pe Pasajul Mogoşoaia cu şase luni înainte de termen

Traficul rutier pe Pasajul Mogoşoaia, pe centura Bucureşti, peste DN1A, se deschide joi, după ora 15:00, cu şase luni mai devreme faţă de termenul prevăzut.

5350 afișări
Imaginea articolului Inaugurare pe Centura Capitalei. Traficul rutier se deschide pe Pasajul Mogoşoaia cu şase luni înainte de termen

Traficul rutier se deschide pe Pasajul Mogoşoaia, cu şase luni mai devreme faţă de termenul prevăzut

Pasajul Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN 1A este situat pe Centura Bucureşti, între km 66+540 - km 67+340, şi include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810), rampa de coborâre km (66+920 - km 67+150) şi pasajul superior peste DN 1A, conform CNAIR.

Contractul pentru construcţia Pasajului de la Mogoşoaia este în valoare de 32.259.665,70 lei fără TVA.

Execuţia lucrărilor a început în aprilie 2020, iar darea în trafic se face joi, înainte de termenul contractual, prevăzut în aprilie 2022.

Finalizarea Pasajului Mogoşoaia asigură fluidizarea circulaţiei pe Centura Nord a Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici