Încă două persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 91

Doi bărbaţi, unul în vârstă de 51 de ani, din Prahova şi altul de 53 de ani din Bucureşti au murit, miercuri, din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, ce mai precizează că cei doi erau nevaccinaţi. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 90.

864 afișări
Imaginea articolului Încă două persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 91

Încă două persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 91

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din judeţul Prahova şi altul în vârstă de 53 de ani din Bucureşti au murit, miercuri, din cauza gripei. Potrivit Institutului de Sănătate Publică, ambii pacienţi aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinaţi.

Numărul deceselor a ajuns la 91.

În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici