Incendiu la Old City, în Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii au stins flăcările după aproape trei ore

Incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la localul Old City de pe strada Blănari din Centrul Istoric a fost stins de pompieri, după aproximativ trei ore, a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

3428 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Old City, în Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii au stins flăcările după aproape trei ore

Incendiu în Cenrul Vechi al Capitalei

Potrivit lui Adrian Marin, incendiul a izbucnit în jurul orei 6.30, flăcările cuprinzând parterul, etajul unu şi o terasă unde erau depozitate mai multe obiecte de mobilier.

Adrian Marin a precizat că în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au intervenit, iniţial, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, însă pentru că focul era puternic şi exista pericol ca flăcările să se extindă şi la clădirile din jur, au mai fost trimise alte patru autospeciale, precum şi o autoscară şi o ambulanţă.

Potrivit ZF, Old City, estaurantul afectat de incendiu, se află în top 5 al localurilor cu cele mai mari încasări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici