Incendiu în incinta Stadionului Municipal din Vaslui, imediat după meciul FC Vaslui - Ceahlăul

Un incendiu care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta Stadionului Municipal Vaslui, a creat panică în cartierul de blocuri din vecinătatea arenei sportive, după ce fumul gros şi înecăcios a cuprins întreaga zonă.

145 afișări
Imaginea articolului Incendiu în incinta Stadionului Municipal din Vaslui, imediat după meciul FC Vaslui - Ceahlăul

Incendiu în incinta Stadionului Municipal din Vaslui, imediat după meciul FC Vaslui - Ceahlãul (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit la un chioşc de băuturi răcoritoare din incinta stadionului şi a fost sesizat de către un trecător la aproximativ o oră şi jumătate de la încheierea partidei de fotbal dintre FC Vaslui şi Ceahlăul Piatra-Neamţ.

În urma apelului la numărul de urgenţă 112, un echipaj de pompieri s-a deplasat în zonă pentru lichidarea incendiului şi prevenirea extinderii acestuia.

"În momentul în care am ajuns la solicitare, incendiul se manifesta la un chioşc de băuturi răcoritoare, degajând un fum gros şi toxic în zonă din cauza materialului din care era ridicată construcţia. Pompierii au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă, intervenţia durând 25 de minute. Nu a fost vorba de evacuare de persoane, având în vedere că incendiul a avut loc după terminarea meciului de fotbal de pe stadionul municipal", a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax responsabilul mass-media din cadrul ISU Vaslui, Viorel Codrianu.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise, chioşcul de băuturi răcoritoare luând foc de la jarul unei ţigări.

Poliţiştii vasluieni, prezenţi şi ei la stadion, au declanşat o anchetă în acest caz pentru a identifica eventualele persoane vinovate de producerea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici