Incendiu într-un bloc din Caraş-Severin. Zeci de persoane au fost evacuate

Zeci de persoane au fost evacutate, joi seara, dintr-un bloc de locuinţe din Reşiţa, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre apartamente, provocând foarte mult fum şi existând riscul ca oamenii să se intoxice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

525 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Caraş-Severin. Zeci de persoane au fost evacuate

Incendiu într-un bloc din Caraş-Severin. Zeci de persoane au fost evacuate

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severi, sublocotenentul Elena Tarla, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a pornit de la nişte cauciucuri depozitate pe balconul unuia dintre apartamentele blocului. Pompierii au evacuat mai multe persoane, existând riscul intoxicării cu fum, însă unii oameni au ieşit din locuinţe singuri.

„A avut loc un incendiu, într-un apartament cu trei camere dintr-un bloc cu zece etaje, la etajul şapte. Am trimis la faţa locului trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Colegii mei, când au ajuns acolo, au evacuat mai multe persoane din bloc, pentr a evita riscul intoxicării cu fum. Era un fum dens pentru că, în incendiu, care pornit din balcon, au ars nişte cauciucuri, care erau depozitate acolo şi mai multe cutii. A fost avariată şi camera de lângă balcon, arzând mobilierul. Incendiul a fost lichidat înainte de a se propaga şi al celelalte camere“, a declarat, pentru MEDIAFAX, sublocotenentul Tarla.

O singură femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui atac de panică.

„Nu a fost nimeni rănit, nu a fost nimeni transportat la spital. O singură persoană a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor, la faţa locului“, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Serverin.

Pompierii urmează să stabilească şi, în mod oficial, sursa incendiului, în urma unor cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici