INCENDIU la o cabană din judeţul Braşov: Aproximativ 30 de turişti au fost evacuaţi

Aproximativ 30 de turişti care îşi petreceau Revelionul într-o casă de vacanţă din localitatea braşoveană Lisa au fost evacuaţi, vineri dimineaţă, în jurul orei 06.00, după ce acoperişul şi etajul clădirii din lemn au luat foc, fără a se înregistra victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4834 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o cabană din judeţul Braşov: Aproximativ 30 de turişti au fost evacuaţi

INCENDIU la o cabană din judeţul Braşov: Aproximativ 30 de turişti au fost evacuaţi (Imagine: Costi Tudor /Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, cei aproximativ 30 de turişti care se aflau în casa de vacanţă au fost evacuaţi în siguranţă şi nu s-au înregistrat victime.

"Se intervine cu o motopomă, două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Făgăraş şi una de la Secţia de Pompieri Victoria. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia. etajul şi acoperişul clădirii, cu o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, erau construite din lemn, ceea ce a favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului“, a spus Sfreja.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii incendiului, acesta fiind în curs de lichidare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici