INCENDIU la un azil vârstnici, în Suceava: 60 de persoane, evacuate

Autorităţile sucevene au intrat în alertă maximă după ce un incendiu a izbucnit, marţi, la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama din judeţul Suceava, 60 de persoane fiind evacuate.

441 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un azil vârstnici, în Suceava: 60 de persoane, evacuate

INCENDIU la un azil vârstnici, în Suceava: 50 de persoane, evacuate

UPDATE: Pompierii au reuşit limitarea incendiului izbucnit la un azil vârstnici din Suceava doar la nivelul acoperişului. 60 de persoane au fost evacuate la parterul imobilului şi nimeni nu a fost rănit.

Pompierii au reuşit limitarea incendiului izbucnit la un azil vârstnici din Suceava doar la nivelul acoperişului şi intervin pentru stingerea ultimelor focare.

Nu au fost înregistrate victime şi nici persoane expuse la fum.

Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate la parterul imobilului.

Autorităţile sucevene au intrat în alertă maximă după ce un incendiu a izbucnit, marţi, la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama din judeţul Suceava. Potrivit ISU Suceava, arderea s-a manifestat doar la nivelul acoperişului.

La incendiu au intervenit peste 70 de pompieri cu şase autospeciale şi nouă echipaje medicale de prim-ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici