Video INCENDIU pe Bulevardul Magheru din Bucureşti: Un autoturism a luat foc. Circulaţia este îngreunată | FOTO, VIDEO

Un autoturism a luat foc, sâmbătă seara, pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Bucureşti, nefiind înregistrate victime, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

2616 afișări

Un autoturism a ars în totalitate pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Bucureşti, însă nu au fost persoane afectate de incendiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la locul incendiului acţionează două autospeciale de stingere şi o echipă SMURD.

Oficialii Brigăzii de Poliţie Bucureşti au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în prezent, circulaţia se face pe benzile 2 şi 3, prima bandă fiind blocată.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici