Incendiu pe Calea Moşilor din Capitală

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o casă de pe Calea Moşilor din Capitală şi a cuprins aproximativ 150 de metri pătraţi din acoperişul imobilului, o femeie fiind intoxicată cu fum, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei.

131 afișări
Imaginea articolului Incendiu pe Calea Moşilor din Capitală

Incendiu pe Calea Moşilor din Capitală (Imagine arhivă: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, incendiul de pe Calea Moşilor nr. 255 a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 în jurul orei 19.30.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale cu apă şi spumă şi trei autoscări, reuşind să stingă flăcările în jurul orei 21.20.

La faţa locului au fost trimise şi patru maşini de descarcerare şi de prim ajutor.

Echipele de intervenţie au scos din imobil o femeie intoxicată cu fum, patru copii şi un bărbat de 26 de ani. Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca, starea acesteia nefiind gravă, iar copiilor şi bărbatului le-a fost acordat primul ajutor, nefiind necesară spitalizarea acestora, a precizat Anca Onofrei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că incendiul s-a produs la o clădire veche, cu elemente de lemn, într-o zonă cu pericol de propagare.

Pompierii au reuşit să izoleze şi să lichideze flăcările, dar vor mai rămâne în zonă pentru a se asigura că incendiul nu va reizbucni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici