Incendiul de la depozitul din Buzău: Pompierii intervin de 13 ore pentru stingerea focului. Sunt lichidate ultimele focare

Pompierii intervin, miercuri dimineaţa, pentru stingerea incendiului de la depozitul de materiale reciclabile din Buzău, la mai bine de 13 ore de la declanşarea acestuia. Potrivit ISU, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare.

451 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la depozitul din Buzău: Pompierii intervin de 13 ore pentru stingerea focului. Sunt lichidate ultimele focare

Incendiul de la depozitului din Buzău: Pompierii intervin de 13 ore pentru stingerea focului. Sunt lichidate ultimele focare

Pompierii din Buzău intervin, miercuri dimineaţa, pentru stingerea incendiului de la depozitul de materiale reciclabile, izbucnit marţi seara, în jurul orei 18.00, la ieşirea în oraş.

Potrivit reprezentanţilor ISU Buzău, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare. „Practic, din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile, butelii încărcate cu gaz, s-a format foarte mult jar la nivelul solului, iar pompierii iau bucată cu bucată toate materialele care nu au ars în întregime şi le udă”, au explicat pompierii buzoieni.

În timpul nopţii, la stingerea incendiului au acţionat 18 autospeciale cu peste 90 de pompieri, unele venite din judeţele învecinate, iar de miercuri dimineaţă în zonă vor rămâne 7 echipaje, care vor lucra la lichidarea ultimelor focare de foc.

Cele 200 de persoane care au fost evacuate din locuinţele aflate în apropierea depozitului de materiale reciclabile au revenit în casele lor în cursul nopţii, au mai transmis reprezentanţii ISU Buzău.

Aceştia vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului după ce focul va fi stins complet.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri, cu degajări mari de fum, iar autorităţile au emis marţi seara o avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Taguri:
incendiu,
isu,
depozit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici