Începe procesul Batalionului Azov. Apărătorii Ucrainei vor fi traşi la răspundere de o instanţă din Mariupol

Tribunale de război vor fi înfiinţate în Mariupol până la sfârşitul verii.

1349 afișări
Imaginea articolului Începe procesul Batalionului Azov. Apărătorii Ucrainei vor fi traşi la răspundere de o instanţă din Mariupol

Batalionul Azov s-a predat după lupte grele date în oţelărie

Până la sfârşitul verii, la Mariupol va fi înfiinţat un prim tribunal de război rus, pentru a-i judeca pe „naţionaliştii ucraineni”, printre care soldaţii din Batalionului Azov.

Şeful autoproclamatei republici Doneţk, pro-rusul Denis Puşilin, a oferit informaţia privind înfiinţarea instanţei agenţiei de presă ruse Tass.

„Suntem în faza activă de pregătire a tribunalului de război. Primul se va stabili cel mai probabil la Mariupol. Va fi organizat până la sfârşitul verii”, a precizat Puşilin.

Oficialul filo-rus a adăugând că îşi doreşte o instanţă „cât mai transparentă”, cu prezenţa presei internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici