Suspect de coronavirus din Bulgaria a fugit din spital la Galaţi, după ce a tăiat plasa de protecţie de la geam

  • Un cetăţean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galaţi şi a băgat şapte persoane într-un centru de carantină deoarece a călătorit cu acestea într-un microbuz.
  • Bulgarul a fost prins de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  • Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie din Galaţi, marţi, la ora 22.50, Secţia 5 Poliţie din oraş a fost sesizată, prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galaţi, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă.
1075 afișări
Imaginea articolului Suspect de coronavirus din Bulgaria a fugit din spital la Galaţi, după ce a tăiat plasa de protecţie de la geam

Suspect de coronavirus din Bulgaria a fugit din spital la Galaţi, după ce a tăiat plasa de protecţie de la geam

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi a găsit un bărbat de 27 de ani, din Bulgaria, care a declarat că s-a cazat la hotel de puţin timp, venind din Republica Moldova. Ambulanţa sosită la faţa locului l-a transportat la Spitalul de Boli Infecţioase pentru investigaţii.

Miercuri, la ora 14.55, poliţia a fost sesizată despre faptul că bulgarul a fugit din spital. Poliţiştii au descoperit că pacientul a tăiat plasa de protecţie de la geamul încăperii în care era izolat şi a dispărut. După aproximativ 15 minute, poliţiştii l-au depistat la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care se îndrepta spre Bucuresti. A fost transportat din nou la spital şi, ulterior, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În urma incidentului, şapte persoane au fost internate într-un centru de carantină din Galaţi. Este vorba despre pasagerii şi şoferul microbuzului în care s-a urcat bulgarul, în tentativa sa de a fugi din România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici