Incidenţă de infectare de 13,43 la mie în oraşul Sibiu, în prima zi de carantină

  • Sibiul a avut, luni, în prima zi de carantină, incidenţa de infectare de peste 13 la mia de locuitori
  • În oraşul Cisnădie, incidenţa cumulată este de 9,17 la mie
  • În judeţul Sibiu, incidenţa cumulată este de 8,83 la mia de locuitori.
479 afișări
Imaginea articolului Incidenţă de infectare de 13,43 la mie în oraşul Sibiu, în prima zi de carantină

Prefectura Sibiu a transmis, luni, că incidenţa de infectare este, în municipiul Sibiu, de 13,43 la mia de locuitori. În oraş sunt 2.299 de persoane infectate cu SAR-CoV-2 dintr-o populaţie de 171.229 de persoane.

În oraşul Cisnădie, incidenţa cumulată este de 9,17 la mie (220 de persoane bolnave dintr-un total de 23.981), iar în oraşul Tălmaciu, incidenţa este de 10,33 la mie (71 de persoane infectate din 7.876).

De asemenea, în satul Şelimbăr sunt 169 de persoane cu COVID-19 dintr-un total de 11.899 persoane.

Municipiul Sibiu, oraşele Cisnădie şi Tălmaciu, precum şi satul Şelimbăr, sunt în carantină, de luni, pentru următoarele 14 zile.

În judeţul Sibiu, incidenţa cumulată este de 8,83 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici