Influenceriţa Corina Băcanu le va preda studenţilor Facultăţii de Jurnalism. Cine se poate înscrie la noile cursuri

  • Din iunie 2021, cea mai nouă adiţie la nivel de masterat în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) este masteratul „Modă, Publicitate, Consum”
  • Masteratul este iniţiat şi coordonat de Lect. univ. dr. Dan Podaru
  • Studenţii interesaţi vor avea parte de mai multe abordări, atât sociologice, istorice, artistice, cât şi din punctul de vedere al comunicării fenomenului
3857 afișări
Imaginea articolului Influenceriţa Corina Băcanu le va preda studenţilor Facultăţii de Jurnalism. Cine se poate înscrie la noile cursuri

Cu un corp didactic format din profesori ai facultăţii şi profesionişti ai domeniului modei şi publicităţii ca: Matei Corvin (creator de modă), Corina Băcanu (influencer şi Creative Director) sau Bogdan Lascăr (pictor) etc., coordonatorul masteratului, lect. univ. dr. Dan Podaru susţine că masteratul „vine în întâmpinarea studenţilor şi tinerilor în general cu o abordare teoretică solidă, dinamică şi răspunde nevoilor actuale de înţelegere şi cercetare impuse de societatea contemporană şi cerinţelor ei”.

Cum vor fi selectaţi candidaţii pentru admiterea la FJSC

Pentru programele „Jurnalism Tematic” şi „Modă, Publicitate, Consum”, procesul de selecţie a candidaţilor va consta în:

  • Probă scrisă – proiect de cercetare sau practic
  • Probă orală – interviu online

În urma parcurgerii programelor de învăţământ oferite de FJSC, studenţii pot pătrunde în piaţa muncii abordând numeroase oportunităţi de carieră, precum: jurnalişti de presă scrisă şi online, jurnalişti de radio şi de televiziune, redactori, reporteri, editori, corespondenţi de presă, specialişti în publicitate şi marketing, copywriter, art directori, specialişti în Relaţii Publice, organizatori de evenimente, purtători de cuvânt, producători audio-video.

Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul FJSC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici