INFORMARE METEO: Vineri va ninge în Transilvania, Oltenia şi nordul Moldovei

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o informare potrivit căreia vineri va ninge în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Olteniei, precum şi în nordul Moldovei, în timp ce în restul regiunilor vor predomina ploile.

965 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Vineri va ninge în Transilvania, Oltenia şi nordul Moldovei

INFORMARE METEO: Vineri va ninge în Transilvania, Oltenia şi nordul Moldovei (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

În informarea valabilă vineri între orele 2.00 şi 16.00 se mai precizează că la munte, ninsoarea va fi temporar viscolită, iar în masivele Făgăraş, Bucegi şi în zona Carpaţilor de Curbură, stratul de zapadă nou depus va fi consistent.

Potrivit ANM, în Muntenia, Dobrogea şi jumătatea sudică a Moldovei, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, cantităţile de apă urmând să depăşească 15-20 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, vântul se va intensifica, atingând viteze de 50-55 de kilometri pe oră, iar temporar, pe litoral, de peste 70 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici