Infotrafic: restricţii de trafic pe mai multe şosele din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că duminică dimineaţa nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună aplicarea de restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

154 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: restricţii de trafic pe mai multe şosele din România

Infotrafic: restricţii de trafic pe mai multe şosele din România

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov, circulaţia se desfăşoară pe un carosabil parţial umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 pe sensul Deva - Sibiu, între kilometrii 272 şi 273, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, din cauza degradării carosabilului, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

De asemenea, traficul rutier rămâne închis pe DN 17B, la kilometrul 44, între localităţile Holda şi Broşteni, judeţul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanţi, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici