Internările la Maternitatea Polizu, restricţionate până luni, după un caz de varicelă

Internările la Maternitatea Polizu au fost restricţionate până luni, fiind acceptate numai urgenţele, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, o gravidă în vârstă de 17 ani a fost depistată cu varicelă, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX managerul IOMC, Nicolae Suciu.

434 afișări
Imaginea articolului Internările la Maternitatea Polizu, restricţionate până luni, după un caz de varicelă

Internările la Maternitatea Polizu, restricţionate până luni, după un caz de varicelă (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

"Am restricţionat internările pentru normoponderali şi prematuri, dar nu sunt refuzate urgenţele medicale, drept dovadă că zilnic au fost naşteri. Dar, potrivit uzanţelor medicale, în astfel de cazuri este necesară o perioadă în care nu se mai fac internări", a explicat managerul Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului (IOMC) în subordinea căruia se află şi Maternitatea Polizu.

Sâmbăta trecută, o gravidă în vârstă de 17 ani a fost depistată cu varicelă.

De atunci, conducerea unităţii sanitare a luat toate măsurile igienico-sanitare care se impuhn în astfel de cazuri pentru a evita transmiterea bolii, a explicat Nicolae Suciu, precizând că, începând de luni, vor fi reluate toate internările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici