Prahova: Un bărbat surprins de o viitură pe râul Teleajen a fost salvat de pompieri

Un bărbat blocat pe o insuliţă de pe râul Teleajen, sâmbătă seară, în urma unei viituri, a fost salvat de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

227 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un bărbat surprins de o viitură pe râul Teleajen a fost salvat de pompieri

Intervenţie pentru salvarea unui bărbat rămas blocat pe o insuliţă, după o viitură pe Teleajen (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Militarii de la ISU Prahova au reuşit să îl scoată pe bărbat dintre ape după ce l-au legat şi tras la mal cu ajutorul unor corzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, bărbatul este în afara oricărui pericol.

Acţiunea de salvare a durat aproximativ o oră.

Bărbatul se afla la pescuit pe râul Teleajen, sâmbătă seară, în apropierea localităţii Blejoi, când a fost surprins de o viitură puternică şi a rămas blocat pe o insuliţă formată între ape.

Hidrologii au emis, sâmbătă după-amiază, o avertizare cod galben pe unii afluenţi ai râurilor din bazinul superior şi mijlociu al râului Teleajen, din judeţul Prahova, valabilă până la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici