Iohannis a depus o coroană în memoria victimelor Revoluţiei, în Piaţa Universităţii. Preşedintele îl decorează astăzi pe şeful Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroană, în Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei, într-o ceremonie care a durat aproximativ două minute, el urmând să acorde, la ora 16.00, prima decoraţie din mandat, preşedintelui Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Octav Bjoza.

1281 afișări
Imaginea articolului Iohannis a depus o coroană în memoria victimelor Revoluţiei, în Piaţa Universităţii. Preşedintele îl decorează astăzi pe şeful Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici

Klaus Iohannis (Imagine: Theodor Pana/ Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a sosit la troiţa din Piaţa Universităţii la ora 10.00, circulaţia în zonă fiind parţial întreruptă, pe o bandă. La ceremonie, care a durat două minute, a fost prezentă şefa protocolului, Delia Dinu şi reprezentanţii SPP.

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un scurt moment de reculegere, cu mâna în dreptul inimii, în momentul depunerii coroanei.

Luni, şeful statului va acorda şi prima decoraţie din mandatul prezidenţial.

La ora 16.00, în Sala Unirii, din Palatul Cotroceni, va avea loc ceremonia de decorare a lui Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, a anunţat Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici