Iohannis, către Dăncilă: Examenul de rezidenţiat ar fi trebuit organizat cu jumătate de an înainte. Păi nu ţi-ar fi ruşine PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că Guvernul trebuia să organizeze examenul de rezidenţiat cu cel puţin jumătate de an înainte de data examenului, nu de pe o lună pe alta, iar Guvernului PSD ar trebui să îi fie ruşine că nu a făcut nimic în acest sens până în octombrie.

1337 afișări
Imaginea articolului Iohannis, către Dăncilă: Examenul de rezidenţiat ar fi trebuit organizat cu jumătate de an înainte. Păi nu ţi-ar fi ruşine PSD

Iohannis, către Dăncilă: Examenul de rezidenţiat ar fi trebuit comunicat cu jumătate de an înainte

„Zice doamna Dăncilă că nu se poate ţine rezidenţiatul tinerilor medici, apropo de spital, fiindcă nu avem ministru al educaţiei. Dragii mei, acum se organizează rezidenţiatul? Când trebuia să fie în noiembrie. Te apuci de un examen naţional extrem de important pentru tinerii medici, te apuci în octombrie? Păi nu ţi-ar fi ruşine PSD? Acest lucru, după părerea mea, ar fi trebuit să fie gata rezolvat, afişat, comunicat, cel târziu în martie, cel puţin cu jumătate de an înainte, să ştie tinerii absolvenţi ce au de făcut. Iată de ce este nevoie de România Educată, pentru a pune odată pentru totdeauna în ordine educaţia în România”, a declarat Klaus Iohannis, la Iaşi.

Şeful statului a adăugat că e o bătaie de joc a PSD la adresa românilor faptul că nici măcar nu au început lucrările la spitalul regional din Iaşi.

„Am tot auzit de acest mare spital regional de la Iaşi. E gata? Nu. Nici nu e început. O adevărată bătaie de joc la adresa românilor, pe care şi-a permis-o PSD şi îşi permite în continuare”, a susţinut Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici