Jandarmeria Bucureşti a participat la peste 1.500 de mitinguri, marşuri, pichete şi greve, în 2013

Jandaramii bucureşteni au participat, anul trecut, la peste 1.500 de mitinguri, marşuri şi pichete de protest, greve declanşate de organizaţiile sindicale şi proteste individuale, se arată în bilanţul pentru 2013 al Jandarmeriei Bucureşti.

104 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria Bucureşti a participat la peste 1.500 de mitinguri, marşuri, pichete şi greve, în 2013

Jandarmeria Bucureşti a participat la peste 1.500 de mitinguri, marşuri, pichete şi greve, în 2013 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În anul 2013, jandarmii bucureşteni au participat la peste 13.749 de misiuni dintre care 221 au fost la mitinguri şi marşuri de protest, 908 pichete de protest iar 409 au vizat acţiuni individuale, spontane sau greve declanşate de organizaţii sindicale, asociaţii sau organizaţii neguvernamentale.

În acelaşi timp jandarmii au fost implicaţi şi în 2.523 de misiuni de asigurare a ordinii publice la concerte, procesiuni religioase şi evenimente organizate pentru promovarea unor produse.

Astfel, Jandarmeria Bucureşti a participat la 1.504 spectacole organizate în aer liber sau săli de spectacol, 319 procesiuni religioase sau comemorative şi 700 de manifestări cu caracter promoţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici