Jandarmeriţa lovită la protest nu va fi EXTERNATĂ. Medicii îi fac din nou analize, după ce aceasta reclamă dureri

Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulţi protestatari la mitingul din 10 august nu va fi externată luni deoarece atât ea, cât şi colegul ei acuză dureri de cap, iar medicii de la Spitalul Floreasca au decis să efectueze mai multe analize pentru a afla cauza acestor probleme.

22261 afișări
Imaginea articolului Jandarmeriţa lovită la protest nu va fi EXTERNATĂ. Medicii îi fac din nou analize, după ce aceasta reclamă dureri

Jandarmeriţa lovită la protest nu va fi EXTERNATĂ. Medicii îi fac din nou analize, după ce aceasta reclamă dureri

„Din cauză că există aceste simptome şi la ea şi la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) şi după acestea vedem care va fi situaţia”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca.

Jandarmii au intervenit în forţă, în seara zilei de 10 august, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului. În acea noapte, au fost rănite peste 400 de persoane, între care şi doi jandarmi. Unul dintre angajaţii Jandarmeriei, o femeie, a fost internată cu suspiciunea de fractură de coloană cervicală, potrivit spuselor reprezentanţilor instituţiei. Ministrul Sănătăţii, însă, a subliniat, după ce a vizitat-o pe aceasta la spitalul Floreasca, faptul că femeia jandarm nu are coloana fracturată.

“Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (...) Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (...) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, în 11 august, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în cadrul unei vizite la Spitalul Floreasca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici