Klaus Iohannis: Ţara noastră nu va trimite combatanţi în Ucraina

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat marţi că România nu va trimite combatanţi în Ucraina.

1164 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Ţara noastră nu va trimite combatanţi în Ucraina

Klaus Iohannis ţine războiul departe de români: Ţara noastră va trimite combatanţi în Ucraina

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă.

„O posibilă trimitere de combatanţi în Ucraina nu poate fi luată în considerare sub mandat NATO. Ucraina nu este aliat NATO. În rest dacă există înţelegeri bilaterale pe orice temă, aceste chestiuni ţin strict de înţelegerea bilaterală. România nu va trimite combatanţi în Ucraina”, a spus Klaus Iohannis.

Conferinţa de presă a avut loc la finalul discuţiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le-a avut cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović. Întâlnirea a fost la Palatul Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici