Liberalii duc 50 de baxuri cu apă plată manifestanţilor de la Parlament

Deputatul PNL Horea Uioreanu a declarat marţi pentru MEDIAFAX că liberalii au iniţiat un demers de ajutorare a manifestanţilor din faţa Parlamentului, cărora le vor duce 50 de baxuri cu apă plată.

15 afișări
Imaginea articolului Liberalii duc 50 de baxuri cu apă plată manifestanţilor de la Parlament

Liberalii duc 50 de baxuri cu apă plată manifestanţilor de la Parlament (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Avem o acţiune în derulare, de a duce apă la manifestanţi. E vorba de 50 de baxuri de apă plată, în speranţa de a-i mai ajuta să înfrângă căldura. Este şi un gest de solidaritate cu cei care îşi cer astăzi drepturile pensiile şi salariile ciopârţite", a spus el.

Întrebat dacă este o acţiune a tuturor parlamentarilor PNL, Uioreanu a răspuns: "Este o acţiune a PNL, a parlamentarilor PNL, de solidarizare prin acest mod şi cu manifestanţii de afară, care, la ora actuală, suferă de caniculă".

El a precizat că urmează ca liberalii să decidă dacă duc manifestanţilor sticle de 2 litri sau de 0,5 litri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici