Lider PNL, despre Felix Bănilă: Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat despre solicitarea demisiei lui Felix Bănilă de la conducerea DIICOT de către preşedintele Klaus Iohannis, că procurorul-şef al DIICOT se comportă ca şi cum „nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase”.

595 afișări
Imaginea articolului Lider PNL, despre Felix Bănilă: Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase

Lider PNL, despre Felix Bănilă: Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase

„Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase. Ancheta momentului e ancheta Caracal, în care în primul rând nu ştiu de ce DIICOT a preluat această anchetă. În ancheta aia nu se întâmplă nimic. Se agaţă de funcţie. Normal că îl susţine doamna Dăncilă. Fiţi convinşi că după ce trece moţiunea de cenzură problema se poate remedia”, a afirmat Ludovic Orban, marţi seară, la Digi 24.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, luni, demisia lui Felix Bănilă din funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. Şeful statului a condamnat şi modul în care a fost tratată familia Melencu.

Felix Bănilă a precizat că va trata cu seriozitate solicitarea de demisie a preşedintelui României şi se va consulta cu colegii şi cu şeful ierarhic, însă a subliniat că activitatea DIICOT nu se rezumă la cazul Caracal. Acesta a mai spus că demisia nu poate fi expresia unei simple „porniri”.

De asemenea, Ana Birchall a avut, marţi, o discuţie cu şeful DIICOT, Felix Bănilă, în cadrul căreia ministrul Justiţiei şi-a manifestat din nou nemulţumirea privind modul în care a fost derulată ancheta de la Caracal, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Minister.

Taguri:
orban,
bănilă,
diicot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici