Limita anuală de finanţare rambursabilă pentru autorităţi locale, stabilită la 1,2 miliarde lei

Limita anuală privind finanţările rambursabile, precum împrumuturi de la bănci, care pot fi contractate de unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, reprezentând datorie publică locală, va fi 1,2 miliarde lei pentru fiecare dintre anii 2015, 2016 şi 2017, a decis Guvernul prin hotărâre.

69 afișări
Imaginea articolului Limita anuală de finanţare rambursabilă pentru autorităţi locale, stabilită la 1,2 miliarde lei

Limita anuală de finanţare rambursabilă pentru autorităţi locale, stabilită la 1,2 miliarde lei (Imagine: Shutterstock)

Aceeaşi limită anuală de 1,2 miliarde lei pentru fiecare dintre anii 2015, 2016 şi 2017 a fost stabilită şi pentru tragerile din finanţările rambursabile contractate sau care urmează să fie contractate de unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale.

"Trebuie menţionat că aceste plafoane nu cuprind finanţările rambursabile destinate refinanţării datoriei publice locale şi nici pe cele alocate proiectelor care beneficiază de fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană, inclusiv cele cuprinse în Planul Elen de Reconstrucţie şi Dezvoltare a Balcanilor", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici