Liviu Dragnea a votat la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Secretarul general PSD este convins că peste 9,5 milioane de români vor merge la vot

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a votat duminică la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, el exprimându-şi convingerea că peste 9,5 milioane de români vor merge la urne şi precizând că a votat pentru "o nouă Românie", respectiv pentru "o Românie liberă".

165 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea a votat la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Secretarul general PSD este convins că peste 9,5 milioane de români vor merge la vot

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Astăzi este Ziua Imnului Naţional. Toate marile momente ale ţării s-au întâmplat când românii au ieşit din casă şi au hotărât pentru ei. Şi Marea Unire, şi independenţa, şi Revoluţia s-au întâmplat când s-a ieşit afară din casă. Azi am o urare «Deşteaptă-te române şi vino la vot»", a spus Dragnea înainte de a-şi exercita dreptul vot.

El a spus că este prima oară când nu votează în Teleorman şi şi-a exprimat speranţa că românii vor ieşi la vot în număr mare şi că referendumul va întruni cvorumul de validare.

"Mâine va fi poate prima zi de libertate reală. Azi poate va fi a doua revoluţie, ziua în care se încheie definitiv cu trecutul", a spus Dragnea.

Dragnea a venit la secţia de votare împreună cu preşedintele PC, Daniel Constantin.

Constantin a declarat că ziua de duminică este cea mai importantă zi de după 1989.

"E prima dată după 1989 când românii nu vor altceva decât libertate", a spus Daniel Constantin înainte de a vota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici