Ion Iliescu şi soţia sa au votat la Liceul "Jean Monnet", unde s-au întâlnit cu Dana Năstase

Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, unde s-a întâlnit cu Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase.

816 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu şi soţia sa au votat la Liceul "Jean Monnet", unde s-au întâlnit cu Dana Năstase

Ion Iliescu şi soţia sa au votat la Liceul "Jean Monnet", unde s-au întâlnit cu Dana Năstase (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Ion Iliescu a venit la vot în jurul orei 8.00, alături de soţia sa, Nina.

El s-a întâlnit la secţia de votare de la Liceul "Jean Monnet" cu Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase, care a venit la vot împreună cu cei doi fii, Andrei şi Mihnea. Dana Năstase i-a spus fostului preşedinte că a sperat să fie mai multă linişte dimineaţa.

Fostul şef al statului a spus că la REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI a votat "da", pentru "limpezirea lucrurilor în ţară".

"Deşi votul e secret am votat «Da», pentru necesitatea limpezirii lucrurilor în ţară. Am decis să mergem pe răcoare, de dimineaţă. Opţiunea era clară. Să se limpezească apele, să avem un climat mai firesc, mai normal. Să vedem dacă merg la partid. Nu sunt nerăbdător. O să aştept cu seninătate şi interes să văd cum se exprimă cetăţenii", a declarat Ion Iliescu după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

PSD anunţase că Ion Iliescu va merge la vot la ora 10.30, însă fostul şef al statului a mers la urne cu mai bine de două ore mai devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici