Locomotivele electrice, înlocuite cu cele diesel, pe raza regionalei Constanţa, din cauza viscolului

CFR SA a anunţat că circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă în sudul ţării, iar pe raza regionalei Constanţa, din motive de siguranţă, locomotivele electrice au fost înlocuite cu cele diesel.

619 afișări
Imaginea articolului Locomotivele electrice, înlocuite cu cele diesel, pe raza regionalei Constanţa, din cauza viscolului

Locomotivele electrice, înlocuite cu cele diesel, pe raza regionalei Constanţa, din cauza viscolului

Potrivit unui comunicat al CFR SA, traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită şi rafale puternice de vând, de până la 70 km/h, pe raza regionalelor de cale ferată din sud-estul ţării, Bucureşti, Constanţa şi Galaţi, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată pentru a se putea asigura legătura cu toate zonele ţării.

„Din cauza rafalelor puternice de vând, de până la 70 km/h, pe raza regionalei CF Constanţa trenurile circulă tractate doar cu locomotive Diesel, această măsură fiind necesară din considerente de siguranţă şi de continuitate a traficului feroviar pe întreaga reţea”, se arată în comunicat.

Conform CFR SA, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidenţa atenţionării de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici