Lovită de un panou publicitar de 2,5 metri, pe trecerea de pietoni: O femeie din Arad a ajuns la spital cu răni grave

O femeie în vârstă de 67 de ani a ajuns, luni, la spital, după ce, aflată pe o trecere de pietoni din municipiul Arad, a fost lovită în cap de un panou publicitar de 2,5 metri, luat de vânt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

424 afișări
Imaginea articolului Lovită de un panou publicitar de 2,5 metri, pe trecerea de pietoni: O femeie din Arad a ajuns la spital cu răni grave

Lovită de un panou publicitar de 2,5 metri, pe trecerea de pietoni: O femeie din Arad a ajuns după cu răni grave (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în apropierea unei treceri peste linia de cale ferată.

Martorii au declarat că panoul, care se afla în apropierea unei benzinării, era ancorat cu dale de beton, însă acestea au cedat, iar panoul a fost luat de vânt.

Conform aceloraşi surse, femeii lovite de panou îi curgea sângele din cap şi avea o rană la gleznă.

Femeia a fost transportată imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, aflându-se acum în investigaţii mediale. Conform primelor evaluări medicale, femeia are traumatism cranian cu plagă la nivelul capului şi suspiciune de fractură la gleznă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pîrvulescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au început cercetările pentru vătămare corporală din culpă, încercând, în acelaşi timp, să ia legătura cu firma care deţinea panoul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici