Lucrări pe autostrada Nădlac - Arad. Când şi pentru cât timp se închide circulaţia

Autostrada Nădlac - Arad va fi închisă circulaţiei câteva ore pe zi, în următoarele două duminici, pentru realizarea unor lucrări de montare a parapeţilor metalici pe bretelele nodului rutier de la Pecica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

111 afișări
Imaginea articolului Lucrări pe autostrada Nădlac - Arad. Când şi pentru cât timp se închide circulaţia

Lucrări pe autostrada Nădlac - Arad. Când şi pentru cât timp se închide circulaţia

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat, vineri, că în 29 martie şi 5 aprilie, în intervalul orar 08.00 - 14.00, traficul rutier pe lotul I al autostrăzii Arad - Nădlac (singurul dat în folosinţă), respectiv cei 26 de kilometri de la frontieră la Pecica, va fi închis, pentru executarea lucrărilor de montare a parapetului metalic pe bretelele nodului rutier Pecica.

Conform sursei citate, în 29 martie se închide calea I, aferentă sensului Arad - Nădlac, iar în 5 aprilie se închide, între orele menţionate, calea II, aferentă sensului de mers Nădlac - Arad.

În aceste intervale, traficul rutier se va desfăşura pe următoarea variantă de ocolire: DN 7 km 563+400 (Nod rutier Pecica) - DN 7 km 591+950, Nădlac.

Tronsonul de autostradă cuprins între frontieră şi Pecica a fost deschis circulaţiei în luna decembrie, însă lucrările nu au fost recepţionate încă, deşi termenul contractual de execuţie era finalul lunii ianuarie.

La mijlocul lunii februarie, CNADNR anunţa că a amânat recepţia primului lot al autostrăzii Nădlac - Arad, după ce o comisie deplasată la faţa locului a constatat că nu au fost executate toate lucrările contractate.

La vremea respectivă, reprezentanţii CNADNR spuneau că majoritatea lucrărilor care mai sunt de executat sunt în afara corpului autostrăzii, precum la acostamente sau decantoare, în timp ce pe partea carosabilă trebuia să mai fie montate, pe o distanţă de 8,5 kilometri, parapete antiorbire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici