MAE anunţă întârzieri la punctele de trecere a frontierelor în Slovenia

MAE îi informează pe românii care călătoresc în Slovenia că vor exista întârzieri la punctele de trecere a frontierei şi se va prelungi perioada de tranzitare auto şi feroviară a teritoriului sloven, ca urmare a reintroducerii controalelor la graniţă introduse de Austria, Croaţia şi Ungaria.

829 afișări
Imaginea articolului MAE anunţă întârzieri la punctele de trecere a frontierelor în Slovenia

MAE anunţă întârzieri la punctele de trecere a frontierelor în Slovenia

Circulaţia rutieră, pe autostrăzile din Slovenia, este deschisă, dar vor exista disfuncţionalităţi din cauza creşterii numărului verificărilor efectuate de echipele mobile ale poliţiei slovene, precizează MAE.

Ministerul recomandă cetăţenilor şi transportatorilor români să se documenteze asupra condiţiilor de călătorie şi a circulaţiei pe principalele componente de infrastructură rutieră şi feroviară din Slovenia, asupra
restricţiilor existente, adoptarea unei conduite prudente şi respectarea semnelor şi avertizărilor de circulaţie, precum şi cu privire la alertele emise de autorităţile slovene.

Informaţii privind situaţia traficului rutier în Slovenia pot fi obţinute non-stop(24h/7zile) de la Centrul de informare, accesând pagina dedicată de Internet http://www.promet.si, precum şi apelând numerele de telefon 1970 (de pe teritoriul Sloveniei) şi +38615188518 (internaţional).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici