Mandat de arestare prelungit cu 60 de zile pentru Bercea Mondial

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt, după ce magistraţii Tribunalului Olt au dispus menţinerea mandatului de arestare preventivă, pe care l-au prelungit cu 60 de zile.

91 afișări
Imaginea articolului Mandat de arestare prelungit cu 60 de zile pentru Bercea Mondial

Mandat de arestare prelungit cu 60 de zile pentru Bercea Mondial (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Magistraţii Tribunalului Olt au dispus, vineri seară, menţinerea în arest a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova l-au trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.

"S-a decis menţinerea arestării preventive cu încă 60 de zile, însă în acest timp poate să facă orice cerere de eliberare sub control judiciar dacă doreşte", a declarat judecătorul Cosmin Mitrache.

Potrivit încheierii Tribunalului Olt, completul care a judecat menţinerea măsurii arestării preventive a constatat că "temeiurile care au determinat această măsură impun in continuare privarea de libertate a inculpatului".

Decizia magistraţilor de la Tribunalul Olt nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici