Video "Maratonul democraţiei” în jurul Palatului Victoria: Vrem să schimbăm ţara. Traseul va fi în formă de victorie.

În jur de 30 de persoane au alergat, sâmbătă după-amiază, în jurul clădirii Palatului Victoria, participând la "maratonul democraţiei”, unii dintre ei fiind îmbrăcaţi în echipament sportiv.

1485 afișări

Tinerii au alergat pe trotuar, înconjurând clădirea Guvernului. Unii dintre ei au venit cu tricouri pe care scrie "România", iar alţii au alergat cu tricolorul înfăşurat pe corp.

"E o formă de manifestaţie împotriva Guvernului, în continuare vrem o schimbare. Există şi alte forme de a manifesta paşnic, respectiv prin mişcare, diferit. Alergăm cu toată lumea, paşnic. Alergăm cât putem", a declarat, pentru MEDIAFAX, un protestatar.

O protestatară a adus banane, portocale, cereale, apă şi glucoză, pentru ca cei care au alergat să aibă energie.

 

"Vrem să schimbăm ţara şi consider că prin acest protest curat şi prin mişcare putem iniţia o mişcare cu adevărat în România. Nu am intenţionat să fie un număr foarte mare de oameni, alergăm doar pe trotuare, nu vrem să încurcăm ciculaţia. Traseul va fi în formă de victorie. O să alergăm până la Aleea Modrogan, ne vom întoarce, Kiseleff, şi vrem în semn de protest să înconjurăm Guvernul. După, mergem la protest", a declarat, pntru MEDIAFAX, Horia Vasiliu, unul dintre organizatorii acţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici