Marea Neagră e ingheţată bocnă - VIDEO

Apa sărată a mării s-a transformat într-un gheţar, după gerul pătrunzator din ultimele doua zile. Noaptea s-au înregistrat minus 20 de grade şi cum nici peste zi temperaturile nu au crescut prea mult, Marea Neagră e îngheţată bocnă.

252 afișări
Imaginea articolului Marea Neagră e ingheţată bocnă - VIDEO

Marea Neagră e ingheţată bocnă (Imagine: stirileprotv.ro)

În staţiunea Mamaia, unde nu mai există delimitare între nisip şi gheaţă, totul este un peisaj glaciar care se întinde până la primul rând de stabilopozi, adică aproape 300 de metri, informează stirileprotv.ro

Cod portocaliu de ger pentru şapte judeţe

Meteorologii au emis avertizarea cod portocaliu de ger, valabilă de duminică până miercuri dimineaţă, pentru judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Braşov, Harghita şi Covasna, unde temperaturile minime vor coborî noaptea până la minus 26 de grade.

Rămâne în vigoare avertizarea cod galben de ger emisă anterior

Până miercuri, la ora 8.00, în estul, sudul şi centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între minus 25 şi minus 15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

În partea de sud-est a ţării, până luni, la ora 10.00, vântul va mai prezenta unele intensificări, cu viteze de până la 40 - 50 de kilometri pe oră, spulberând izolat zăpada şi determinând local scăderea valorilor, potrivit avertizării emise de ANM.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici