Meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admitere, oferite de o universitate din Bucureşti. Unde se vor defăşura cursurile

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează, în perioada 17 martie- 7 iulie, meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admiterea la facultate, pentru elevii de clasa a XII-a. Cursurile se fac la matematică, fizică şi chimie, depăşind 200 de ore.

861 afișări
Imaginea articolului Meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admitere, oferite de o universitate din Bucureşti. Unde se vor defăşura cursurile

Meditaţii gratuite pentru Bacalaureat şi admitere, oferite de o universitate din Bucureşti. Unde se vor defăşura cursurile

"Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de Admitere în învăţământul superior, sesiunea iulie 2018. Fie că îşi desfăşoară cursurile liceale în Bucureşti sau în provincie, elevii claselor a – XII-a vor putea beneficia , în perioada 17 martie-7 iulie 2018 , de cursuri de pregătire intensivă la Matematică, Fizică şi Chimie,numărul orelor de meditaţii depăşind cota 200", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Universitatea Politehnica.

Cursurile gratuite sunt oferite de profesori universitari din cadrul UPB şi se vor ţine în fiecare sâmbătă, între orele 09.00 şi 13.00.

”Ca în fiecare an, încercăm să oferim elevilor care intenţionează să studieze la Universitatea Politehnica din Bucureşti un întreg pachet de servicii menite să îi sprijine pe acest parcurs. De la cursuri gratuite în domeniile de interes major pentru admitere, la simulări sau cazare în perioada probelor de concurs, elevii vor beneficia de un sistem de pregătire special adaptat nevoilor şi standardelor ridicate ale universităţii noastre”, a declarat prof. Nicolae Ţăpuş, prorector responsabil cu admiterea în cadrul UPB.

Acesta a adăugat că „este important să amintim că generaţia următoare este una specială pentru universitatea noastră - ea va fi generaţia cu numărul 200. Astfel dovedim că avem o experienţă îndelungată în acest proces de pregătire pentru admitere şi suntem încrezători că şi în acest an amfiteatrele noastre se vor dovedi, neîncăpătoare în comparaţie cu numărul tot mai ridicat al elevilor ce doresc să participe la cursurile de pregătire gratuită”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici