Mesajul emoţionant transmis de Beyonce. Starul cere să se facă dreptate în cazul morţii lui George Floyd

Beyonce le-a cerut autorităţilor să îi facă dreptate lui George Floyd, măcar acum, după ce bărbatul a murit după ce a fost arestat în faţa unui magazin din Minneapolis, Minnesota. Trei poliţişti au stat cu genunchii pe George Floyd, în timp ce bărbatul de culoare, în ultimele sale momente, îi implora să îl lase să respire.

324 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant transmis de Beyonce. Starul cere să se facă dreptate în cazul morţii lui George Floyd

Mesajul emoţionant transmis de Beyonce. Starul cere să se facă dreptate în cazul morţii lui George Floyd

În mesajul video de pe Instagram, Beyonce cere ‘’dreptate pentru George Floyd. Cu toţii am fost martori la crima făcută de poliţişti în plină zi. Suntem extrem de trişti şi de dezgustaţi. Nu putem trece peste această durere. Şi nu vorbesc doar de afro-americani. Fie că eşti alb, negru, mulatru sau orice altceva, sunt sigură că rasismul care a îngenunchiat America te sufocă şi pe tine”.

''Nu mai ucideţi fără sens de fiinţe umane. Nu mai vedeţi oamenii de culoare mai puţin oameni. George este toată familia şi umanitatea noastră. El este familia noastră pentru că este un american. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi. Da, acum un poliţist este anchetat, dar încă nu s-a făcut dreptate”, a mai spus laureata Grammy.
 
Multe alte vedete, printre care se numără Rihanna, Lebron James, Billie Eilish, Cardi B, Oprah şi Naomi Campbel, s-au revoltat pe social media în apărarea familiei lui George Floyd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you want to demand more charges brought on all those involved in the death of George Floyd, click the link in my bio to sign the petition.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

May 29, 2020 at 8:13pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici