Mesajul ministrului de Interne de 1 Decembrie, apel la detensionare: Mi-aş dori ca măcar astăzi inima românilor să bată în acelaşi ritm

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, de Ziua Naţională, că îşi doreşte ca măcar de 1 Decembrie inima românilor să bată în acelaşi ritm şi a subliniat că avem o ţară de care ne mândrim pentru istoria şi frumuseţea ei.

313 afișări
Imaginea articolului Mesajul ministrului de Interne de 1 Decembrie, apel la detensionare: Mi-aş dori ca măcar astăzi inima românilor să bată în acelaşi ritm

Mesajul ministrului de Interne de 1 Decembrie: Mi-aş dori ca măcar astăzi inima românilor să bată în acelaşi ritm

„Suntem privilegiaţi să trăim acest moment unic în istorie – Centenarul Marii Uniri! Am avut şansa să ne fi născut într-o ţară despre care se spune că este Grădina Maicii Domnului, iar această binecuvântare merită răsplătită cu smerenie şi recunoştinţă. Părinţii părinţilor noştri au conturat destinul istoric al României prin sacrificiu şi dăruire necondiţionată. Să ne rezervăm această zi pentru a le omagia jertfa în cel mai sincer şi respectuos mod posibil! Eu sunt convinsă că în sufletele fiecăruia dintre noi bate o inimă de român şi mi-aş dori ca măcar astăzi să bată în acelaşi ritm”, a spus ministrul de Interne, Carmen Dan, în mesajul transmis de 1 Decembrie.

Carmen Dan a mai spus că avem o ţară cu care ne mândrim pentru oamenii ei, „pentru istoria ei demnă, pentru frumuseţea ei, dar mai ales pentru că este a noastră”.

„Acesta este mesajul meu adresat românilor. Acesta este mesajul meu adresat şi dumneavoastră, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, indiferent dacă vă desfăşuraţi activitatea în ţară sau în misiuni internaţionale. De Ziua Naţională, vă doresc tuturor sănătate, viaţă lungă, putere de muncă şi realizări pe toate planurile! Centenarul Marii Uniri să vă găsească împăcaţi sufleteşte, dedicaţi semenilor şi devotaţi valorilor noastre naţionale! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români”, a mai transmis Carmen Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici