Metropola care înregistrează un deces la fiecare 17 minute. Bilanţul agravant: 26.000 îmbolnăviţi în oraş

  • Peste 26.000 bolnavi de COVID-19 are oraşul New York
  • 84 oameni au murit în ultimele două zile
  • Asta înseamnă un deces la fiecare 17 minute
3870 afișări
Imaginea articolului Metropola care înregistrează un deces la fiecare 17 minute. Bilanţul agravant: 26.000 îmbolnăviţi în oraş

Metropola care înregistrează un deces la fiecare 17 minute. Bilanţul agravant: 26.000 îmbolnăviţi în oraş

New York a depăşit numărul de 26.000 pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi a pierdut 84 numai în ultimele 48 de ore. Potrivit Fox News, autorităţile din New York au înregistrat un deces la fiecare 17 minute.
 
În total, de la debutul pandemiei, la New York s-au stins 450 de oameni.
 
Primarul De Blasio le-a cerut oamenilor să respecte carantina, să se distanţeze de ceilalţi şi să-şi păstreze calmul.
 
De Blasio i-a cerut lui Donald Trump să suplimenteze transporturile de ventilatoare pulmonare şi i-a mulţumit lui Elon Musk pentru o donaţie de câteva sute de astfel de aparate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici