Metrorex a prelungit cu două ore programul în noaptea de miercuri spre joi, în urma protestelor din Capitală

Programul de funcţionare al garniturilor de metrou a fost prelungit cu două ore, în noaptea de miercuri spre joi, când în Capitală a avut loc, pentru a doua seară consecutiv, o amplă manifestaţie de protest la care au participat aproximativ 30.000 de persoane.

1499 afișări
Imaginea articolului Metrorex a prelungit cu două ore programul în noaptea de miercuri spre joi, în urma protestelor din Capitală

Metrorex a prelungit cu două ore programul în noaptea de miercuri spre joi, în urma protestelor din Capitală (Imagine: Octav Ganea-

Reprezentanţii Metrorex anunţă că programul de funcţionare al metroului bucureştean a fost prelungit cu două ore faţă de ora normală, respectiv până la ora 1.30.

Protestul din Piaţa Universităţii, început cu aproximativ şase ore în urmă, a luat sfârşit la scurt timp după miezul nopţii, aproape 30.000 de oameni participând la manifestaţia împotriva corupţiei şi clasei politice.

Ultimii protestatari au plecat din piaţă în jurul orei 00.00, iar circulaţia, care a fost întreruptă în zona Pieţei Universităţii, urmând să fie reluată.

Anterior, câteva sute dintre manifestanţi au pornit spre Clubul Colectiv, pentru a îşi încheia seara aducând un omagiu victimelor incendiului.

În Piaţa Universităţii, unii dintre protestatari au lăsat în urmă PET-uri şi cutii de bere.

În timpul protestului, care s-a desfăşurat fără incidente, oamenii au scandat şi au afişat mesaje împotriva corupţiei şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la Colectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici