Mick Schumacher a suferit o fractură la mână pe circuitul de la Spielberg (Austria)

Fiul fostului pilot de F1 Michael Schumacher, Mick, în vârstă de 16 ani, concurent în ADAC Formula 4, a suferit o fractură la mâna dreaptă pe circuitul de la Spielberg, în Austria, informează cotidianul As.

292 afișări
Imaginea articolului Mick Schumacher a suferit o fractură la mână pe circuitul de la Spielberg (Austria)

Mick Schumacher (Imagine: Hepta)

Potrivit sursei citate, vehiculul condus de Mick Schumacher a intrat într-un zid după ce a fost ciocnit din spate de monopostul lui Thomas Preining, duminică, în timpul celei de-a doua curse de pe Red Bull Ring.

Schumacher a avut probleme şi sâmbătă, la prima cursă de la Spielberg, în care a fost nevoit să abandoneze după un accident.

Mick Schumacher este legitimat la echipa Van Amersfoort Racing.

Tatăl său, Michael Schumacher, se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, în urma gravului accident de schi pe care l-a suferit în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici