Microsoft România angajează peste 100 de persoane în acest an

Microsoft România va angaja anul acesta 100-110 persoane, majoritatea dintre acestea urmând să fie selectate prin intermediul reţelelor de socializare, a declarat country HR Lead al companiei, Cosmin Bordea.

48 afișări
Imaginea articolului Microsoft România angajează peste 100 de persoane în acest an

Microsoft România angajează peste 100 de persoane în acest an (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Anul trecut am angajat 80 de persoane pentru România şi alte 20 pentru centrele regionale din afară, în special în Statele Unite şi Danemarca. Anul acesta vrem să creştem numărul angajărilor pentru România cu 20-30 de poziţii", a spus Bordea după seminarul "Perspective pentru HR în 2011", organizat de Ziarul Financiar.

El a adăugat că Microsoft angajează persoane pe poziţii diverse, de la ingineri la top management.

"Procesul de angajare a început deja, iar pentru multe dintre poziţii apelăm la reţelele sociale, precum Facebook şi Twitter. Pentru restul, respectiv poziţiile de management apelăm la serviciile companiilor de executive search", a afirmat Bordea.

Bordea a adăugat că o metodă de reţinere a personalului în companie este oferirea de acţiuni tuturor angajaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici